Условия за ползване

Общи условия за ползване на GTS.BG

 

 ВНИМАНИЕ! МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ WEB САЙТ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ WEB САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ WEB САЙТ.

 

                    

                         1. Лични данни. GTS Computers гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

 

                    

                         2. Покупки Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и GTS Computers започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни и натискане на бутона „изпрати“. В най-кратко време служител на  GTS Computers ще се свърже с потребилтеля за потвърждение и уточнение по поръчката. GTS Computers носи отговорност за пристигането на пратката. Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с прикрепена фактура и приемо-предавателен протокол.

 

                    

                            3. права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

         Съгласно ЗЗП GTS Computers  Ви предоставяме свободно следната информация:

-        името и адреса на GTS Computers по регистрация – „Джи Ти Ес Систем” ЕООД , гр.Пловдив 4000 ул.“Ген.Р.Димитриев“9; BG200485388

-        характеристиките на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

-        GTS Computers  не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на стоката.

-        всички цени на www.GTS.bg са изписани С ВКЛ. ДДС .

-        Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

-        Отказ от стоката -Потребителят има право да се откаже  и върне стоката в рамките на седем работни дни, считани от момента на получаване на стоката. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензионните стикери, както и компоненти от стоката. Транспортните разходи по връщането се поемат от GTS Computers .

-         Гаранционно обслужване
С всяка поръчка за стоки подлежащи на гаранционно обслужване
GTS Computers издава  гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове.
Гаранцията губи валидност:
1) при изгубена гаранционна карта;
2) при опит за ремонт от неоторизиран от
GTS Computers сервиз;
3) при повреди причинени от неправилна експлоатация;
4) при нарушаване на физическата цялост на изделието;
5) при химическо, електрическо или друго въздействие несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
6/ при настъпването на изрично упомената в гаранционната карта услови. Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.

 

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ WEB САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ WEB САЙТ.